icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 5219342
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.

Visar poster taggade med "mage"

16 september 2020 11:37
13

Lärdom

Min stålmage är normalt sett väluppfostrad. Den gör sin uppgift som den ska, den klagar aldrig och om den gnäller är det något allvarligt. Virus. Baciller. Något externt. Så gissa om jag blev orolig när jag inte mådde så bra av att börja äta...

Läs mer Kommentera
10 september 2017 12:37
2

Diastas

Först testade jag instruktionerna i den här bloggen: 4health

Avfärdade resultatet, låter det för bra för att vara sant är det för bra för att vara sant. Så brukar jag resonera. Men för säkerhets skull kollade jag runt lite till.

Hittade en video...

Läs mer Kommentera
24 mars 2017 10:37
5

Fem dagar kvar

Fem dagar kvar till flyttlasset går, det är ganska mycket att tänka på och det känns absolut som att jag glömt ungefär hälften. Men så är det alltid. Jag har gått omkring i området på sistone och kunnat konstatera att "det där kommer jag inte...

Läs mer Kommentera