icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 5012262
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.

Visar poster taggade med "möblera"

18 July 2022 09:20
4

Nöjd

Tänk att det kan göra så stor skillnad att flytta en möbel ändå. Från början stod cykeln gömd borta vid fönstret, men så började vi flytta saker... Den gamla TV:n har lite liv kvar i sig, så den fick en andra chans med hjälp av en chromecast...

Läs mer Kommentera
11 May 2017 18:13
10

Trivsamt

Så äntligen kom de, stolarna som stått i mannens lägenhet i Stockholm. De kommer att tjäna oss väl där de hamnade, det var helt underbart att sitta och slöa framför kaminen med fötterna på pallen.

Även lilla Iris tyckte att det fungerade bra, hon pr...

Läs mer Kommentera