icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 5229034
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.

Visar poster taggade med "katter"

4 september 2017 09:20
3

Ny vecka, nya tag

Undrar just om katterna, främst Iris, dras till oss när jag ammar eftersom det är en väldigt lugn och rofylld situation?

Tror nästan det faktiskt, de verkar gilla att ligga lite lagom nära och kika på bebisen.

Igår gjorde jag en jättegryta med h...

Läs mer Kommentera
1 september 2017 09:00
9

Bebislycka

Nu är alla efterkontroller och prover tagna, och barnläkaren var så nöjd så. Vi har en fullt frisk och välmående liten tjej som bara tappade 40g mellan födsel och efterkontroll, till deras förvåning. Upp till 10% av kroppsvikten är helt okej fö...

Läs mer Kommentera
11 maj 2017 18:13
10

Trivsamt

Så äntligen kom de, stolarna som stått i mannens lägenhet i Stockholm. De kommer att tjäna oss väl där de hamnade, det var helt underbart att sitta och slöa framför kaminen med fötterna på pallen.

Även lilla Iris tyckte att det fungerade bra, hon pr...

Läs mer Kommentera
23 mars 2017 21:44
3

Välter världen

Det är inte utan att jag har lite dåligt samvete för att vi snart ska slita upp katterna från deras trygga tillvaro. De verkar så nöjda, lugna och belåtna att det nästan är beklagligt att vi ska flytta. Men bara nästan. För när de kommit över...

Läs mer Kommentera
25 augusti 2016 21:27
18

Skön runda!

Tassade milen utan att det blev jobbigt en enda gång, det kändes som att jag smög runt. Avstod orienteringen jag blev så deprimerad av att kolla på VM, de flyger ju fram i skogen i obanad terräng fortare än jag kan springa på plan mark. Njae, jag t...

Läs mer Kommentera
25 augusti 2016 12:47
9

De små vildkatterna

Vildkatter? De kanske var det en gång, men Iris (piprensaren på bilden) är numera väldigt avogt inställd till att bli blöt, hon vill sova i en mjuk och varm säng, hon är petig med maten och på det stora hela taget en väldigt bortskämd liten dam.

En g...

Läs mer Kommentera