icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 5002828
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.

Visar poster taggade med "höst"

5 October 2019 11:29
4

Sista skördarna nu

Nu  börjar det bli så kallt om nätterna att växterna börjar packa ihop för i år. Smultronen kämpar tappert, men nu börjar det bli kallt till och med för dem. Rabarberna har verkligen ansträngt sig hårt också, för att inte tala om mina stacka...

Läs mer Kommentera
3 October 2016 10:53

Aktiv helg

Hela helgen har varit upptagen, det är höst på riktigt och det finns saker som svärfar behöver hjälp med ute på kolonin.

Älskling åtog sig att justera grönsakslandet, fixa avgränsarna mellan lotterna och göra fina raka kanter där igen medan jag...

Läs mer Kommentera
22 September 2016 13:13
15

Dysterkvist

Hösten är här, som jag har längtat efter. Så varför är jag så låg? Jag vet faktiskt inte. Jag har min familj, flera hobbies jag trivs med, meningsfullt att göra och jag får ha hälsan. Efter omständigheterna borde jag vara själaglad?

Receptsidan jag pys...

Läs mer Kommentera