icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 5185063
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.

Visar poster taggade med "funderingar"

20 juni 2021 14:29
3

Funderar...

Jag fortsätter att gräva i min historia, för att se vad jag kan lära mig av den för framtiden. Jag hittade ett inlägg som sparkade mig på smalbenet. Jag känner mig träffad:

"Fast jag har kommit på nu, tror jag, vad det handlar om. De flesta jag hört ...

Läs mer Kommentera
31 mars 2021 13:01
2

Synd om mig

Eller inte kanske. Det är självförvållat. Vikten har nu ökat med +1,5kg sedan styrkepasset i måndags, och jag går ungefär som en golem i trappan. Jag avstod från träning igår, om man bortser från en kortare promenad för att gå och handla. Det...

Läs mer Kommentera
8 februari 2017 11:10
17

Jagat villebråd

Nej, jag har inte tagit upp jakt. Det är jag som känner mig jagad. Det blir väl så antar jag när företagen i ens omgivning får nos på att man ska flytta, det är försäljare och försäkringsbolag och allt vad det är som ringer ideligen. Jag är...

Läs mer Kommentera
25 september 2016 12:02
10

Förvånande

Berättade jag att vi gjorde äppelmos och att det blev supergott, mycket godare än det man köper? I förra blogginlägget skrev jag om den nya maskinen, en tidig födelsedagspresent från min älskling.

Vi testade att köra vindruvor, kärnfria, genom pa...

Läs mer Kommentera
24 september 2016 15:53
4

Tidig födelsedagspresent

Jag är en liten nörd när det gäller maskiner och tekniska prylar. Dessutom älskar jag att laga mat. Så gissa om den här födelsedagspresenten hittade hem!

Det är en köttkvarn från Bosch med tillsatserna för att riva och mala saker samt korvhorn oc...

Läs mer Kommentera
14 september 2016 13:40
5

Saknaden

Håll en tumme för mig, jag ska pallra mig iväg till gymmet strax. Det var verkligen inte igår, jag undrar om jag kommer ihåg hur man gör

Bläddrade bland gamla inlägg, skrattade så jag grät ibland. Undrar vad de gör nu för tiden, de som var med d...

Läs mer Kommentera
9 september 2016 11:11
2

Pysseldag

Intensiv dag, gårdagen. Hemsidan har fått sig en rejäl uppsträckning, vi har över 350  recept nu och jag går igenom dem med jämna mellanrum. Alltid hittar man något, en glömd tagg eller ett stavfel.

Älsklingen har gjort en ny sorts kola, en helt bis...

Läs mer Kommentera
7 september 2016 16:35
11

Inte så illa

Älgjakt. För mig betyder det ordet frostnätter, tidiga mornar och massor med släktingar som kommer och går. Aktivitet, en oändlig massa ostsmörgåsar och doften av vapenolja, tallbarr och tobak. Pappa rökte på den tiden. Jag älskade att sitta...

Läs mer Kommentera
25 augusti 2016 12:47
9

De små vildkatterna

Vildkatter? De kanske var det en gång, men Iris (piprensaren på bilden) är numera väldigt avogt inställd till att bli blöt, hon vill sova i en mjuk och varm säng, hon är petig med maten och på det stora hela taget en väldigt bortskämd liten dam.

En g...

Läs mer Kommentera
21 augusti 2016 14:31
5

Slow and steady wins the race

Nåja, kanske inte inom löpning men när det gäller vikt och hälsa däremot är det inte så dumt att ta det piano. Sedan i torsdags har vi varit väldigt överens kroppen och jag, och det kanske syns på rapporten.

Jag var så gott som säker på ett bakslag i...

Läs mer Kommentera