icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 5143476
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.

Visar poster taggade med "biodling"

24 maj 2024 13:34
1

Full rulle

Jag har ingen aning om vad de där 6-8 bina har för sig som sitter på utsidan av kupan och brummar men det verkar avsiktligt i alla fall, så jag törs inte säga att de är lite bakom.

Men jag ställer mig mycket frågande till vad de håller på med.

Det...

Läs mer Kommentera
13 juni 2023 11:33
4

Hoppsan!

Jag har ju drömt om egen bikupa, och går som bekant en kurs för nybörjare i biodling. Kursledaren och jag pratade nog förbi varandra senast, för i förrgår fick jag ett telefonsamtal att jag hade en drottning och hennes hov att hämta. 

Jag hade bestämt...

Läs mer Kommentera
22 maj 2023 09:13
3

Oförvånad

Jag har lyft och hanterat ramar med bin, det ni! Lugna, fina rörelser så går bina med på ganska mycket. De var väldigt obekymrade om vår närvaro, och detta var ändå de som skulle vara ilska.

Allt är relativt antar jag.

Jag lyssnade till kupans surr,...

Läs mer Kommentera