icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 5143489
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.

Visar poster taggade med "betingning"

3 juli 2021 14:06
4

Belåten

Vem tror att jag hade lust att cykla idag? Nej, jag är inte sugen alla dagar. Underskottet börjar kännas och just i morse var jag ovanligt trött. Vaknade jag i fel fas? Jag vet inte, men det var extremt segt att komma igång.

Bild: En jättetallrik m...

Läs mer Kommentera
17 november 2015 11:16
3

Tanke och handling är ett

Jag är övertygad om att det är så att det man tänker att man är, eller det man tänker att man kan eller inte kan, blir en självuppfyllande profetia. Om man tänker att "det där kan jag inte" så är det naturligtvis sant. Det blir sant.

Nu är det inte n...

Läs mer Kommentera
8 mars 2012 11:19
12

Jag tror inte på förbud

Jag tror inte på förbud, däremot har jag upptäckt att jag inte uppskattar en del livsmedel lika mycket som förr. Varför vet jag inte (men jag har en teori förstås). Snabbmakaroner och ketchup var stapelvara när jag studerade. Idag skulle jag inte...

Läs mer Kommentera