icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 5215748
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.

Visar poster från June 2024

19 juni 2024 14:57
3

Det enda leder till det andra

Det enda ledde till det andra och plötsligt står jag ute på gårdsplanen med den nya motorsågen och kapar björkved. 

Det är ju en sorts styrketräning det också, jag tror inte vedkapning finns men jag sätter väl upp det som styrketräning i loggen s...

Läs mer Kommentera
18 juni 2024 16:03
7

Inspiration leder till transpiration

Snackade lite träning på sociala medier och drabbades av inspiration, så hux flux möblerade vi om gästrummet så att det blir lättare att komma åt. 

Soffan stod där vikterna och stången hamnade, hojen står mitt i rummet så att jag garanterat ska s...

Läs mer Kommentera
15 juni 2024 17:06
19

Trött så in i bängen

Vikten har stigit, men jag är inte förvånad. Vi har haft så mycket att göra att det egentligen inte är klokt att jag håller ihop.

Första avslutningen t ex, Paula börjar första klass till hösten. Tiden går så oerhört fort.

Avslutningen hölls i ky...

Läs mer Kommentera
4 juni 2024 11:31
1

Fy fxn så nervöst!

Vi åkte till Malmö över dagen, som avslutning på skrivarkursen jag gått. Den slutar nämligen med att vi släpper en bok tillsammans, där alla som vill får vara med, med några kapitel ur de manus vi jobbat med under året.

Den finns att beställa gratis (m...

Läs mer Kommentera
2 juni 2024 11:49
8

Det blev rätt bra

Vad man kan hitta på second hand! En snygg ram till vår lilla kisse, för bara 25:- - det var ju som hittat! Barnet studerade tavlan i två sekunder och konstaterade att "Mamma har målat Iris", och ville absolut ha tavlan på sitt rum. 

Jag får lösa det...

Läs mer Kommentera
1 juni 2024 13:50
6

Nu blev jag glad!

Jag var ute på förmiddagen och plockade med bikupan lite, jag är nybörjare så jag vet inte vad jag håller på med egentligen men jag ville se hur de mådde och fotografera lite. Se vad som händer, vad som finns i kupan.

Denna bilden tog jag på en av rama...

Läs mer Kommentera