icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 5215732
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.

Visar poster från May 2024

24 maj 2024 13:34
2

Full rulle

Jag har ingen aning om vad de där 6-8 bina har för sig som sitter på utsidan av kupan och brummar men det verkar avsiktligt i alla fall, så jag törs inte säga att de är lite bakom.

Men jag ställer mig mycket frågande till vad de håller på med.

Det...

Läs mer Kommentera
20 maj 2024 10:31
9

Då var det klart

Vi stannade en hel helg på hotellet i Öster Malma, åt gott och såg massor av vilt. Riktigt vilt också, inte bara de fåglar och kritter de hade i hängen och voljärerna.

Snart är väl älgarna vi har i hägn de enda som finns kvar, så jag tog en extra l...

Läs mer Kommentera
12 maj 2024 22:41
8

Nu händer allt samtidigt

Min träning:

Jag orkade knappt halvvägs idag, jag ska försöka ta andra halvan imorgon.

Mellanmålen ser ut ungefär så här, keso eller kvarg och ägg. Har jag varit i farten mycket tar jag en knäckemacka till, skinka eller ost beror på hur...

Läs mer Kommentera
1 maj 2024 09:20
4

Sköna maj, välkommen

Nu har vi tagit tag i att försöka rensa den mossiga grusgången, och det var galet så tungt arbete det var då! Vilken tur att jag styrketränar säger jag bara!

Vyn från trappan.

Vyn från halvvägs ut till vägen.

Så väldigt mycket händer det...

Läs mer Kommentera