icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 5151575
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.

Visar poster från April 2024

28 april 2024 00:26
3

Så det gick!

Hemma igen, efter en vecka på Öster Malma (Svenska Jägareförbundets anläggning utanför Nyköping). Jag bodde där för att lära mig skjuta, primärt hagel och kula. Jag fick också många värdefulla insikter i hur man använder en älgstudsare. Nä...

Läs mer Kommentera
18 april 2024 18:23
7

Äntligen byxor

Jag hann ju vara glad över byxorna en stund i alla fall, innan något började strula så jag blev tvärilsk (jag och mitt humör..) 

I det här fallet var det en laptop som trasslade, och eftersom jag behöver den nästa vecka när jag åker bort så var...

Läs mer Kommentera
14 april 2024 13:29
10

Ved

Vi hann faktiskt få undan nästan 7m³ innan stormen kom hit, nu blåser det å andra sidan så det knakar i huset. Men det känns bra att se skjulet fyllas på, och veta att den där veden är vår. Det är något djupt tillfredsställande med det. Samma...

Läs mer Kommentera
12 april 2024 12:32
11

Händelselöst vore trevligt

Här händer det inte så mycket egentligen, jag har träningsvärk igen efter att ha grejat med motorsågen och gått och kvistat. Det vore så himla skönt att börja återvända till rutinerna igen, till lugnet. 

Allt är relativt med tanke på pappas alzheimer'...

Läs mer Kommentera
3 april 2024 17:35
12

Avdelningen mat jag knappt kan stava till

Har jag sagt att jag hittat en ny favoriträtt på det lokala sushi-stället nyligen? Bibimbap (om det är så det stavas) med kyckling.

Bara godsaker, det ligger ris under för den som vill ha sånt, men man måste äta sig ner till den och innan man kommit...

Läs mer Kommentera