icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 5151557
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.

Visar poster från March 2024

30 mars 2024 09:58
6

Glad Påsk!

Eftersom jag inte är religiös så det stör är skärtorsdag och långfredag utmärkta dagar att göra sådant som jag inte hunnit med innan. Strömmen gick på morgonen, så vi fick börja dagens arbete med enbart motorsåg och entusiasm. Det gick det m...

Läs mer Kommentera
21 mars 2024 08:53
18

Våffeldagen i antågande

Jag vet precis vad jag gör på måndag.

Bästa våffelreceptet hittade jag i min gamla bok från stenåldern, "Min kokbok". Med jäst blir våfflorna goda även när de kallnat, och de behåller fraset mycket längre än några andra våfflor jag testat.

Inga snabb...

Läs mer Kommentera
17 mars 2024 19:12
15

Nu är jag färdig!

Så, det blev ett AB-kort till slut, men det var gräsligt så nervös jag var.

Teorin satte jag med 1 fel på 36 frågor sammanlagt. 15 av 16 på a-provet och 20 av 20 på b-provet. 

Bild: Tummen och visiret. Saker man kan få anmärkning för om man in...

Läs mer Kommentera
13 mars 2024 20:36
10

Lugnet före stormen

Det händer inte så mycket här, hade jag tänkt skriva. Tills jag kom på att jag kan knäppa arbetsbyxorna utan att dra in magen, och jag kan böja mig ner utan att linningen trycker luften ur mig.

Vikten rör sig kanske inte så mycket, med det händer gre...

Läs mer Kommentera
10 mars 2024 15:53
9

Kursen i sluttampen

Varning för liten roman, nu är jag exalterad 

På förmiddagen övade vi precision med våra sågar, en övning jag tyckte var förskräckligt rolig faktiskt. Kanske för att det blev en ganska okej holk?

Bild: Att såga en fågelholk av en stam är underh...

Läs mer Kommentera
7 mars 2024 20:43
13

Blodtryck

Är en modern Garmin BPM (blodtrycksmätare) lika exakt som en nästan 15 år gammal Omron (”Kliniskt validerad” produkt, som vanligtvis används på VC m.m.)? Mitt otränade öga säger att de är jämbördiga, men så har jag bara haft Garmin-produ...

Läs mer Kommentera