icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 5184968
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.

Visar poster från December 2023

29 december 2023 15:48
6

Önskar er alla ett bättre 2024

Året slutade inte som jag hade önskat, men det är inget som hindrar 2024 från att bli bättre. Kortisonet jag fick tidigare i år, mot plötslig dövhet, har bidragit med mer vikt. Det var inte så att jag vägde lite till att börja med men nu är det...

Läs mer Kommentera
10 december 2023 18:13
15

Pip i luren igen

2013 var förra gången jag drabbades.

Igår var det dags igen för Sudden Deafness, plötslig dövhet. 

Örat piper fortfarande i en blandning av F och F#, innan var det så högt att jag knappt hör något annat. Nu har det lugnat sig lite, men igår var...

Läs mer Kommentera
6 december 2023 14:31
2

Julstök

Måste erkänna att den där elektriska saken, nån sorts madrassgrej med värmeslingor i, var fantastisk. Den har timer, så den slår av självmant, men vid det laget sover jag redan. Jag somnar väldigt snabbt för det mesta.

Nackdelen är att sängen blir så...

Läs mer Kommentera