icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 5151045
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.

Visar poster från September 2023

25 september 2023 11:46

Träningsvärk 2

Vem hade kunnat ana att det skulle vara så jobbigt att gräva om pallkragar, och kärra bort gammal jord? 

Jag var öm redan när vi började, men sedan gick det liksom över medan vi höll på. Idag är det etter värre däremot. 

Men vi hade roligt i trädgå...

Läs mer Kommentera
24 september 2023 11:29
1

Träningsvärk

Det är kanske inget som förvånar er, att jag har träningsvärk idag igen. Det är nästan mitt standardtillstånd. Igår rök vi på de jättestora korallkornellerna. Vid roten är de så grova att det krävdes motorsåg, och det blev så mycket ris at...

Läs mer Kommentera
19 september 2023 10:00
17

Det var en sån där dag...

Det var en sån där strålande höstdag, där solen valde att visa sig mellan tunna moln ibland och luften var klar och frisk men inte kall. Vad väderprognoserna än sagt fram tills dess så fick jag min vilja igenom, vädergudarna var både hövliga och...

Läs mer Kommentera
9 september 2023 10:47
9

Mycket som händer nu...

Det är inte så att jag försvunnit från jordens yta, men jag har en del att stå i.

Om mindre än en vecka ska vi gifta oss, och trots att vi ska hålla det litet och fint så är det en förfärlig massa saker som måste tänkas på.

Fast det viktigaste har vi...

Läs mer Kommentera