icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 5184126
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.

Visar poster från July 2023

19 juli 2023 11:59
6

Dag för dag

Steg för steg börjar vi landa men det är massor kvar också. Den stora triumfen igår var att få ordning på inte mindre än 7 sopsäckar kläder. Jag slänger aldrig ett plagg verkar det som.

Bild: Någonstans finns det 4-5 säckar träningskläder också

N...

Läs mer Kommentera
15 juli 2023 11:27
9

Det börjar likna något

Det börjar likna något. Garderoberna är äntligen klara, så nu kan jag börja flytta in i dem. Paulas garderob är klar. Sakerna börjar komma på plats så sakteliga även utanför köket. 

Vi har börjat anpassa trädgården lite också. Det fattades en ros i...

Läs mer Kommentera
4 juli 2023 10:07
6

Flytten går vidare

Lådor. Överallt. De viktigaste är uppackade, och köket är så gott som klart, jag kan inte komma på att jag saknar något. Men det ska väl visa sig att jag glömt en massa nu då, bara för att jag sa så där.

Det känns nygammalt på någotvis. Jag bodde hä...

Läs mer Kommentera