icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 5184216
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.

Visar poster från May 2023

29 maj 2023 13:52
10

Jätteförvånad

Jag har egentligen bara sprungit omkring denna veckan, från den ena aktiviteten till den andra och försökt gära mitt bästa. På kvällarna förra veckan har jag haft övning på skjutbanan, i söndags var jag på biodlarkursen, jag har haft möten och...

Läs mer Kommentera
22 maj 2023 09:13
3

Oförvånad

Jag har lyft och hanterat ramar med bin, det ni! Lugna, fina rörelser så går bina med på ganska mycket. De var väldigt obekymrade om vår närvaro, och detta var ändå de som skulle vara ilska.

Allt är relativt antar jag.

Jag lyssnade till kupans surr,...

Läs mer Kommentera
21 maj 2023 13:39

Spännande

Det ska bli lite spännande imorgon, jag blir varken förvånad eller upprörd om jag får ett plus imorgon för jag vet att jag inte varit så strikt som jag borde. 

Jag känner mig som Bilbo i början av Sagan om ringen, när han säger att han känner sig s...

Läs mer Kommentera
15 maj 2023 09:55

Ny vecka, nya tag

Det blev ett förvånande resultat på vågen idag, med tanke på att det är fel tid i månaden och allt. Jag borde ha gått upp, eller åtminstone hållit vikten. 

Borde.

Men fem vägningar senare, alla med exakt samma resultat, visade ett minus jag inte rik...

Läs mer Kommentera
10 maj 2023 18:05
4

Gnällig, jag vet

Alltå, jag vet att jag inte är en muntergök nu men jag är verkligen inte glad.

Eller jo, jag är det. Men inte jätteglad.

Jag har, som ni säkert redan gissat, träningsvärk igen.

Det började i trädgården. Saker skulle rensans, planteras, flyttar...

Läs mer Kommentera
4 maj 2023 15:39
7

Det blir fint

Vi fick veta lite sent att förskolan skulle ha Star wars-fest, jag tror inte förskolan själva hade tänkt allt för djupt på det (eller så övertänkte jag saken) men jag satte mig och sydde om ett påslakan och ett lucialinne till Paula, offrade ett...

Läs mer Kommentera
1 maj 2023 12:34
2

Ska tacka min lyckliga stjärna

Jag ska nog tacka min lyckliga stjäna för att det inte spårat ur medan jag fnattat runt, jag har inte hunnit bokföra som jag borde och med mitt minne blir det garanterat fel när jag börjar fundera på om jag tagit en eller två shakes på eftermiddagen.

De...

Läs mer Kommentera