icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 5175223
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.

Visar poster från April 2023

28 april 2023 17:00
7

Aj aj aj

Råg är något jag älskar. Ost likaså.

Så hur gott var inte detta!!! Helt sjukt! Älskar det!

Men det var en liten påse, den räckte bara till mig! 

Bild: Jag som är så glad i råg och ost, detta är ju svårslaget helt enkelt!

Men en hel påse......

Läs mer Kommentera
24 april 2023 10:52
4

Hoppsan

Det är mycket på gång nu, rabatter som ska städas och saker som ska hinnas med. Maken fixade taket på uteplatsen och gjorde den fin, jag städade så nu är det inte längre vinterförvaring utan en fullt fungerade uteplats.

Vi hämtade två IBC-tankar ocks...

Läs mer Kommentera
21 april 2023 10:47
3

Pollen ...

Pollensäsongen har börjat, och jag snorar och nyser som om jag vore dö-förkyld. Men det är jag ju inte. Alla runt mig reagerar dock som om jag vore pestsmittad. Corona-effekt?

Jag fortsätter äta soppa till lunch, igår tröttnade jag dock på allt vad...

Läs mer Kommentera
20 april 2023 09:24
2

Vårväder

Det blev en runda i solen igår till sist, och det var kanonskönt! Det blåste ganska friskt men det var bara skönt, för jag höll rätt bra fart trots allt och blev ganska varm.

Jag skulle så gärna vilja att detta vädret fortsatte längre, men jag ser i...

Läs mer Kommentera
19 april 2023 10:31
2

Mittvecka

Nu är akrylkursen också slut, så nu helt plötsligt har jag ingen anledning alls att åka till Vetlanda längre. Så konstigt det känns!

Jag har ju skyttet kvar förstås, för en komplett jägarexamen, men det är ju vecka 21 så det är ju ett tag dit.

Samtid...

Läs mer Kommentera
17 april 2023 10:09
5

Lätt fånget ...

... lätt förgånget.

Den där viktuppgången jag såg förra veckan, måste ha varit mycket vatten för den är utraderad nu. Vågen sade -2,1kg vilket är exakt så mycket jag gick upp förra veckan. Så nu är jag nere och tangerar lägstavikten igen.

Trots att j...

Läs mer Kommentera
14 april 2023 19:56
4

Fredag, äntligen

Det kommer kanske att bli en måttligare viktnedgång på måndag, men jag tror faktiskt det blir en. Jag har i och för sig ätit ett vanligt mål med familjen om kvällarna istället för soppa men portionerna har varit ganska små. Jag blir mätt fort.

Jag vet i...

Läs mer Kommentera
3 april 2023 08:36
10

Det är nära nu

Igår, sol och fågelsång. Gymmet är återställt efter att ha agerat gästrum, så  jag har fritt fram där igen. Jag hade städat och plockat med tvätten. Jag tog mina träningsgrejer och gav mig ut på en svängom, och till min egen stora förvånin...

Läs mer Kommentera
1 april 2023 13:38
8

Kvartalsrapport

Inspirerad av Digitali måste jag ju gå igenom vad jag gjort sedan starten, de 3 senaste månaderna. Så tack Digitali för inspirationen. Jag hade inte sett det här om jag inte fått impulsen att härma dig. 

Att jag gjort något vet jag ju, det märker jag....

Läs mer Kommentera