icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 5175249
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.

Visar poster från March 2022

28 mars 2022 13:00
6

Pyssel och spring

Det fanns en stafett-tävling som heter "Outrun the sun", där två lag ställde upp emot varandra och mot solen själv.

Målet är att hinna ett varv runt Mont Blanc, 152km (9450 höjdmeter) starten gick vid soluppgången och målrepet drogs vid solnedg...

Läs mer Kommentera
21 mars 2022 09:01
9

Tungt

Vi har vetat att min farbror varit dålig en längre tid, men nu fick han frid. Det är inte alls länge sedan min faster gick bort, också i cancer. Fuck cancer säger jag bara.

Men tro inte att livet nöjer sig med en höger-vänster-jabb så där, nej. Det...

Läs mer Kommentera
16 mars 2022 10:42

Det luktar vår

Det är sol och vackert väder idag. Det syns inte på bilden, men jag hade sol och vår igår också. Jag gissade själv att jag i bästa fall skulle vara hemma på 1h och 45 minuter, men mer sannolikt runt 2 timmar som jag sa till maken. Som synes i bilden kom...

Läs mer Kommentera
14 mars 2022 09:06
3

Veckan som gick

Jag håller i mina tre pass i veckan, och landar på ungefär 4 mil i veckan på det viset. Det är jag inte missnöjd med. Jag fick tag i fel löpartights igår, jag tyckte de satt lite hårt. Men jag kom i dem och hade kunnat träna i dem när jag börja...

Läs mer Kommentera
11 mars 2022 09:52
3

Skönt med rutiner

Det rullar på, vardagen. Jag försöker.

Jag känner att jag inte är i obalans eftersom jag vaknar mer eller mindre självmant på mornarna. Det gör jag inte när jag är för nära väggen. Då bara sover och sover jag, utan att hinna i kapp.

Igår upptäckt...

Läs mer Kommentera
9 mars 2022 09:37
1

Frukost

Den enda frukost jag klarar av utan att bli sjukt illamående är, håll i er nu, äggfrukost. 

Bild: Äggfrukost på Scandic Klarälven.

Ni som följt mig länge vet vad jag tycker om frukost. Ni vet också hur bra min mage tolererar fett.

Men jag kan...

Läs mer Kommentera
8 mars 2022 09:00
4

Helgäventyr

I lördags var det så dags för Karlstad 6-timmars! Jag sprang för sista gången i Våxnäshallen, utan något annat besvär än att jag fick ont i trötten. Det kan jag leva med. Nu blir det ny hall nästa år.

Resultatet, rent fysiskt, blev bara träningsvärk o...

Läs mer Kommentera