icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 5085680
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.

Visar poster från January 2021

15 January 2021 09:41
13

Nu börjar det!

De första chilisarna strävar mot ljuset och jag jublar! Förra året blev det inte så mycket, jag var för sent ute. Men i år är jag ute i god tid, vi har extra ljus och rätt näring. Hoppas de ska trivas hos oss, jag skulle vilja övervintra dem om...

Läs mer Kommentera
4 January 2021 20:55
9

Måndag och nystart

Idag har varit en bra dag,  på det stora hela taget. Paula ville ha mellis på förmiddagen så jag bröt fastan tidigare och satt med henne. Jag justerar ätfönstret efter hennes behov så gott det går.

På kvällen cyklade jag och tittade på ett avsnitt...

Läs mer Kommentera
3 January 2021 12:26
7

Träningen biter

I fredags trampade jag 45 minuter på motionscykeln, och varm i kläderna och kanske lite för peppad kastade jag mig över styrketräningen här hemma. Nu när gymmen är stängda är jag ännu mer tacksam för att jag har grejerna.

Det jag inte kunde beställa...

Läs mer Kommentera