icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 5085681
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.

Visar poster i kategorin "Katter"

15 March 2021 09:42
6

Tack, min vän

Igår lämnade katten Mimmi oss och gjorde sin syster Kajsa sällskap. Hon blev 20 år gammal och var en modig katt in i det sista. 

Bild: Mimmi

Jag skaffade Mimmi och Kajsa när vi flyttat in i lägenheten i Stockholm, innan vi hade ett förstahands...

Läs mer Kommentera
23 March 2017 21:44
3

Välter världen

Det är inte utan att jag har lite dåligt samvete för att vi snart ska slita upp katterna från deras trygga tillvaro. De verkar så nöjda, lugna och belåtna att det nästan är beklagligt att vi ska flytta. Men bara nästan. För när de kommit över...

Läs mer Kommentera
25 August 2016 12:47
9

De små vildkatterna

Vildkatter? De kanske var det en gång, men Iris (piprensaren på bilden) är numera väldigt avogt inställd till att bli blöt, hon vill sova i en mjuk och varm säng, hon är petig med maten och på det stora hela taget en väldigt bortskämd liten dam.

En g...

Läs mer Kommentera