icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 4016316
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.
12 april 2020 15:23
3

Ytterligare ner

Ytterligare 2 hekto ner idag, men nu bör det väl snart vara dags för en uppgång tycker jag, det brukar ju vara så. Lite berg- och dalbana. Ofta utan synbar anledning. Men, så länge vikten rasar är jag nöjd. Jag håller mig till planen och om den fungerar tänker jag inte tjura laugh

ddd3082c-480a-4216-ae0e-4f5e575a962a.JPG

Bild: Det syns vilken dag vi käkade ute. Dagen efter tappade jag bara 1 hekto.

Jag försöker se till att familjen inte går ner i vikt bara för att jag ska det, så jag kokar ris till dem och blomkålsris till mig, till exempel. Maken är inte överviktig och Paula är för liten och ingen av dem ska tappa vikt, så det blir lite pusslande med så vitt skilda behov. 

Eftersom helgen är lång och lite småtråkig för en aktiv tjej som är van att vara på förskolan och busa med de andra barnen så möblerade vi om på Paulas rum. Det tyckte hon var superspännande, plötsligt blev alla leksakerna mycket roligare igen.

a156b286-a2fa-4884-8f5a-26be97d1c333.jpg

Bild: Nu leks det i köket igen! Och innan satt hon vid bordet och bläddrade i böcker och tittade på plattan.

Nu återstår det bara att fixa ett myshörn där man kan sitta och läsa eller bara slappa, så är jag helnöjd. Fast det hinns inte med idag. Jag har inte hunnit med mina måsten, jag lurade iväg mig själv från dem med någon mycket roligare. För det är väldigt roligt att möblera om och flytta runt på sakerna.

 

Gillar

Kommentarer

 • 12 apr 2020 18:00
  Bella50

  Dessutom blir det rejält städat i samma veva. 

  Det är likadant på loppisen....kunderna ser plötslgt " nygamla" saker när jag möblerat om.

  Grattis till minus.👏👏

   

 • 12 apr 2020 19:38
  Jessand

  Kanon att möblera om, känns som nytt och kul att vikten går åt det håll du vill...hoppas på samma resultat av kostomläggningen f r o m imorgon..försvinner som sagt en hel del som socker, gluten och mejeri...borde göra skillnad.smileyÄr så nöjd över det vi gjort av denna påskhleg i ensamhet....röjt ur garage och vindgarage och kört massor till tippen, montionerat ,men ej ätit så restriktivt så nån nedgång är ej att vänta...men känner mig extremt nöjd över vår insatssmiley

 • 12 apr 2020 20:32

  Tack Bella och Jessand!

  Precis, man får en ypperlig chans att städa rejält också, det är inte helt fel laugh

  Men visst är det skönt när man får röja, städa och organisera? Man känner sig verkligen flitig!

   

Logga in för att skriva en kommentar.