icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 2656428
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.
22 augusti 2018 18:59
3

Vilodag

Det är inte så dumt med vilodag, styrkepasset i måndags satte sina spår men om jag får som jag vill är jag tillbaka på gymmet på fredag igen. Igår joggade mellandottern och jag, lugna 7km för mig men lite tuffare för henne. Jag är mer rutinerad antar jag, så även att hon väger 20kg mindre än vad jag gör så joggar jag lättare. Vi pratade halvmara för hennes del och vips var vi anmälda till Nässjö 6-timmars, som långpass med service. Med lite god vilja är vi ute och springer imorgon igen, sakta och försiktigt.

Jag har hittat övningarna jag ska satsa på i gymmet nu i alla fall. Det blir marklyft, latsdrag, knäböj och hantelpress. Fler än fyra övningar hinner jag sannolikt inte med, och bänkpress som jag egentligen vill köra vågar jag inte köra själv. Jag failar för ofta och orkar inte få upp stången, och på vårt lilla gym finns ingen smithmaskin. Bara fria vikter utan säkerhetsanordning. Men kör jag hantelpress blir det sannolikt samma sak, bara med två hantlar i händerna istället för en skivstång. Antagligen orkar jag inte lika mycket med hantlar men effekten bör ju bli den samma. Om någon har en annan teori om detta emottager jag den tacksamt laugh

Tanken är att bevara musklerna medan jag går ner i vikt, stärka kroppen och bli fastare i hullet. Vikten är inte fullt lika viktig, så länge jag krymper. Så småningom kommer löpningen börja flyta bättre, det vet jag av erfarenhet så det är bara att bita ihop och vara envis. 

97b3d513-f12e-4165-b035-b96c98b9ff4b.jpg

Paula har gått in i bulornas tid. Hon vill så gärna kunna stå själv att hon släpper i tid och otid, ramlar och slår sig. Hon är inte rädd av sig i alla fall, och hon är envis så det räcker. Där har jag en förebild i envishet, beslutsamhet och jävlar anamma.

Hon fyller 1 år om fem dagar, vi håller som bäst på att fixa paket och pyssla så det ska bli en spännande dag för henne. Hon är förstås helt omedveten om att hon fyller år, men vi vuxna tycker det är roligt att fira också. 

Vi har barnsäkrat så mycket det bara går, men likväl upptäcker hon nya saker att ställa till med det lilla hjärtegrynet heart

 

 

 

Gillar

Kommentarer

 • 22 aug 2018 19:30
  paloma

  Oj vad tiden går fort, hon har blivit stora damen nu. Snart springer hon runt och ger dig ännu mer motion😀

 • 22 aug 2018 23:27
  Lovis

  Vilken liten söt trollunge heart

 • 22 aug 2018 23:41

  Det går så vansinnigt fort heart

  Hon var ju bäbis nyss... Nu är hon redan 1 år i dagarna. 

Logga in för att skriva en kommentar.