icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 2917296
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.
29 oktober 2010 13:30
1

Vilodag

Idag strålar solen och vädret är kanonfint. Men idag ska jag inte springa, hur vackert vädret än är. Benen är trötta, jag har kört hårt på sistone. Vilan är minst lika viktig som träningen, om man tränar skapligt hårt.

Så istället har vi omorganiserat vardagsrummet, sorterat böcker och andra prylar så att det blir fint och välstädat. Mer utrymme har vi fått också, det känns luftigare och finare nu. Det är väl effekten av att ha städat i källaren, plötsligt har vi plats att lägga undan sånt som vi inte behöver ha framme. När man kan lägga undan såna saker finns det plötsligt utrymme att sortera alla andra saker också, och rätt vad det är har man ordning och reda igen.

Det är faktiskt ganska skönt att röja hemma ibland, kasta saker och sortera lite. Det blir så fint efteråt.

Kommentarer

  • 29 okt 2010 14:15
    Håller med - det är renande att åka till tippen med skräp...

Logga in för att skriva en kommentar.