icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 2169232
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.
15 juli 2016 09:50
3

Vilodag

Nu är kroppen och jag verkligen på samma våglängd, ytterligare -0,3kg idag. Vågen stannade på 71,0kg vilket är -1,6 sedan i tisdags. Det är ett par veckors planerad viktnedgång på ett par dagar. Jag tackar och tar emot.

Idag är det vilodag, inga excesser på motionsfronten med andra ord. Trötta muskler kommer att uppskatta vilan, och jag trivs. Det här känner jag igen, den här sortens trötthet. Den behagliga tröttheten från att ha gjort saker. Inte den där tröga sega tröttheten av att sakna energi som jag led av innan, i våras. Skillnaden är enorm, är man trött för att man har tränat bra finns det ändå en form av energi i det. Med den andra tröttheten är man som en död fisk, livlös och lite otrevlig.

Jag ska lista ut vad vi ska äta, planera i förväg är grejen, och förhoppningsvis kommer jag ut på en kortare promenad senare idag. För även om det är vilodag kan man ju röra sig lite, jag behöver ju inte powerwalka till Uppsala heller. Promenera till Ikea eller ta en tur till Grimstareservatet kan ju vara en idé. Hoppas det blir tid till det.

 

Gillar

Kommentarer

 • 15 jul 2016 11:18
  paloma

  Ibland kan det vara vilsamt och avkopplande att gå en promenadsmiley

 • 15 jul 2016 11:18
  gasten

  Grattis till viktnedgången, bra jobbat !

 • 15 jul 2016 11:19

  Paloma, ja, det är skönt att få lite frisk luft och blodcirkulation :)

  Tack gasten :D
   

Logga in för att skriva en kommentar.