icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 5234102
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.
31 augusti 2013 12:22

Vilken middag!

Middagen blev exceptionellt lyxig igår faktiskt: Grillad aubergine, rött ris och en ljummen sallad med kidneybönor blandat med rapsoljefräst fänkål, morot, purjolök, gul lök, paprika, zucchini, tomater, vitlök och broccoli. Toppade med mixade groddar (alfalfa, japansk rädisa och kryddkrasse) samt en matsked bearnaise. Det enda som inte passade var just bearnaisen. Jag tyckte den var fettig och lite äcklig, så nästa gång väljer jag nog att göra en lättare och fräschare sås själv. Kanske en tzatziki-lik, eller en raita? Att grillad aubergine kunde vara så gott hade jag ingen aning om, men det kommer jag definitivt att göra om! Suveränt gott, och jag som bara saltade en stund före stekning så vattnet drogs ur och sen stekte i mellanhet grillpanna tills de såg goda ut :-)

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.