icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 2362350
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.
12 mars 2014 10:13
4

Vilken dag!

Jag hoppade över styrkepasset igår till sist, någonting sa mig att jag antagligen skulle må bättre av att vila istället. Bara en sådan sak som att det tog 1½ timma att lägga ner nycklarna och telefonen i handväskan tycker jag var en vink. Det var ett bra beslut, för det ska trots allt vara en vilovecka och då kanske man ska undvika träningsvärk :-) Det betyder förstås att jag är utvilad och pigg idag istället, det var länge sedan! Men det blir inga tokrusningar för det. Luftrören gör sig påminda, näsan rinner och ögonen är fortfarande torra men på det stora hela har Cetirizinet tagit kontrollen över allergin nu. Jag vill att det ska fortsätta så, så lugn löpning får det bli precis som det står på schemat. Jag kan ju försöka i alla fall ;-) Ute skiner solen som besatt, knappt ingen vind och det kliar i fötterna att få ge sig ut. Jag har lite `måsten` att klara av först bara, men sen så..!

Gillar

Kommentarer

 • 12 mar 2014 13:29
  Bra att du vilar ibland och är i lugn och ro. Du tränar så tufft. Men det verkar sååå roligt att kunna springa lopp tillsammans med sin dotter!! Lycka till båda två! Var det nu i helgen ni skulle springa? Sköt om dig!
 • 12 mar 2014 13:45
  Japp, det stämmer :-) Som tur är på söndag, då det tydligen ska bli vackert väder. Lördagen lovade de snö(!!!) men jag hoppas de skojar...
 • 12 mar 2014 19:35
  Ja det gör jag också nu behöver det inte komma mer.
 • 12 mar 2014 19:56
  Precis, det är så bra som det är nu. Vi fick syn på de första spröda skrynklorna på vad vi tror är rabarber, syrenen knoppas och det börjar röra sig i klematiskrukan. Jag vill inte ha mer vinter nu!

Logga in för att skriva en kommentar.