icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 5233987
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.
20 december 2011 20:31
1

Vild gissning

Vilket underbart julbord. Jag gissar vilt på att jag säkert fick i mig 1200kcal, kanske mer? Min vana trogen drack jag vatten till maten. Första tallriken: rök lax, gravad lax, inkokt lax, sill, ägg, hovämstarsås och gräddfil. Andra tallriken: Skinka, kalkon, sylta, leverpastej, korv i flera sorter och någon form av häst eller ren (mörkt kött med mycket smak) samt en sked senap. Tredje tallriken: köttbullar, prinskorv, janson, potatis - fast nu svek magen och jag fick lämna en köttbulle och två potatisar. Fjärde tallriken: Munsbitar av olika sorter (som praliner nästan, fast riktigt hemgjorda), fruktsallad med grädde, ris a la malta och en pepparkaka. Efterrätten gav vi oss på efter en ganska lång stunds väntande, vi blev rätt mätta efter varmrätten. Det tog lång tid att ta sig igenom hela julbordet men det var det banne mig värt! Ska det vara så ska det. Det enda jag inte hittade i år var isterband, men det fanns så mycket annat gott att jag inte sörjde det direkt.

Kommentarer

  • 20 december 2011 21:19
    Jaa du.....smaskigt må ja säga

Logga in för att skriva en kommentar.