icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 5234095
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.
19 december 2011 11:55
3

Vila i dagarna två

Nu är jag lugnad igen, vikten slutade rasa när jag tog en extra vilodag. Igår skulle jag egentligen ha sprungit, men valde att avstå från det helt och hållet. Idag är det den planerade vilodagen. Gissa om jag kommer att vara springnödig imorgon :-) Imorgon kväll ska vi på julbord, det blir perfekt. Då brassar jag av ett rejält intervallpass på lunchen, äter lite lätt och arbetar upp en god aptit lagom tills vi ska till julbordet. Det blir vackert det här :-) Vecka 52 blir en lätt vecka, av nöd och tvång eftersom vi är bortresta då, lite kommer jag väl hinna springa men inte så som jag är van och eftersom jag inte vet hur internettillgången är ute i ödemarken vet jag inte ens om jag kommer att ha MD-access. Samma sak vecka 1, men sen är jag tillbaka igen i full gång :-) Snart julafton :-)

Kommentarer

 • 19 december 2011 15:01
  Bummlan
  Dan före dan före dan före före dan före Dopparedan! Räknade jag rätt där? Djupaste Småland? Prickade jag dialekten någorlunda? Antar att det blir skönt när avvänjningsfsen är över. Internetaccessen alltså. Springsuget kommer antalgligen att ackumuleras rejält. Jag tar ett pass åt dig på bandet ikväll. Nån särskild distans du vill ha? Btw. Det verkar som om Gibossumen rotar sig snällt. :)
 • 19 december 2011 15:06
  Ungefär åtminstone :-) Exaktemundo! Det finns ju lte stigar och sånt att kuta på i skogen, men jag hittar lite dåligt nu för tiden så jag får nog allt hålla mig nära bebyggelsen ändå :-) Kör något som känns lockande, något riktigt roligt :-) Vilken duktig planta! :-) (Ja, jag dräller smileys omkring mig för jag sitter och ler mest hela tiden)
 • 19 december 2011 15:53
  Bummlan
  Å vad kul det ska bli för byborna att se dig springa runt runt runet byn medan de sitter och frossar i Alladin framför tvn. Och vad dåligt samvete de ska få. Snacka om att du tar på dig Grinchen-rollen XD Jag tror att det går bli ett uppbyggande gå, lunka, jogg, springpass. Lika långt som en film. Önskemål om film? Annars tänkte jag köra Source Code, och har ingen aning om hur lång den är :S Plantan är planterad i kärlek, och då brukar de ta sig :) Jag dräller också smajlisar och ler och ser förundrad ut mest hela tiden :/ XD ¤:)

Logga in för att skriva en kommentar.