icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 2549212
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.
14 augusti 2019 12:46

Vi som tränar

Hej alla på Matdagboken, och extra hej till dig som är ny.

Visste du att du som är plusmedlem kan gå med i grupper och delta i diskussioner som inte är öppna för alla? Gruppen "Vi som tränar" tar löpande emot medlemmar som vill sträva efter att leva lite mer rörligt, lite mer aktivt. Var och en deltar efter sin förmåga. Delta i Minutmaningen, diskussionstråden eller fråga om något du undrar. Vi peppar och stöttar varandra i med och motgångar, delar varandras framgångar och tipsar om bra grejer eller aktiviteter som kanske kan vara av intresse. 

Välkommen med din ansökan till gruppen!

(Du kan inte vara med om du har valt att ha ett anonymt konto.)

392158df-a0e6-4d13-a0b4-beb9e3baa1a1.JPG

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.