icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 2269117
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.
23 juli 2017 18:22
3

Vi passar på

Trots allt vad SMHI förutspådde för vår region så blev det över 20 grader och soligt idag, om än lite blåsigare. Men det var bara skönt, så vi passade på att slinka ner till stranden idag igen. Gott och väl en halvtimmas simmande blev det, det var så skönt med svalkan och viktlösheten. Dessutom är det ju bra motion att simma i öppet vatten, men det primära var nog egentligen viktlösheten.

83819ded-e9ed-4a0d-be28-d48a3aaddab9.jpg

Sommaren är väldigt kort i det här landet, så det gäller att passa på och njuta.

När vi kom hem blev det kycklingwok med ris till tidig middag och efter det spenderade jag en timma lite drygt med de vanliga sysslorna. De ska ju göras, oavsett om det är väder ute eller inte. Det är skönt att komma ut i köket till en tom och ren diskbänk, och det ska bli skönt att gå och lägga sig nyduschad i en renbäddad säng. Eftersom vi har tre katter är det ett fasligt sopande och dammsugande för att hålla det rent, men det är skönt att gå genom huset utan att dammtussarna yr omkring fötterna. Jag tycker om att blommorna är vattnade och skötta, diskmaskinen är tömd, att tvätten är hängd och att tvättkorgen är tom.

Jag blir mindre olycklig på mornarna, jag är ingen morgonperson ens till att börja med, om jag kan stiga upp och slippa mötas av ett smärre kaos det första som händer.

Var dag har nog av sin plåga, heter det väl?

 

 

Gillar

Kommentarer

 • 23 jul 2017 22:31
  Bella50

  Vad fin du är 👏👏Att kunna njuta av små vardagliga ting är en ynnest. 👍

   

 • 24 jul 2017 09:28

  Jag känner igen mig i det du skriver! Det är hur skönt som helst med rena golv, rena lakan och rent kök. Det är mycket lättare att möta dagen i ett rent hem än i ett stökigt. Vi har en fast städdag här hemma för att det verkligen ska bli ordning. Dock måste vi när hunden fäller städa lite oftare...

 • 24 jul 2017 10:14

  Tack Bella50 laugh

  Leika, det känns så i alla fall, om jag måste tackla städning och disk det första som händer innan jag kan börja tänka på resten av dagen så har jag kommit efter redan från början. Det är inte så kul alla gånger att ta varvet och fixa, men jag vet ju att jag tycker det är värt det imorgon bitti!

   

Logga in för att skriva en kommentar.