icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 2269115
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.
22 juli 2017 18:39
4

Vi fick lite sommar också

Solen behagade titta fram idag så äldsta dottern och jag letade fram picknickryggsäcken och badgrejorna med förhoppningen att hitta en plätt att sola lite på och en sjö att bada i. Jag hade hört talas om att det skulle finnas ett fint bad i närheten, men att det var ett så fint bad mindre än 5km hemifrån hade jag knappast förväntat mig. Där fanns både omklädningsmöjligheter, toaletter, en liten stuga för föreningslivet, grillplats, lekplats, gräsplan och möjligheter till skugga om man hellre ville ha det. Eftersom det fanns en skylt om fiskekort misstänker jag att det är en fin fiskesjö också, den såg ut att vara väldigt ren och fräsch när jag tittade ner i vattnet. En kallsup av det där vattnet skulle inte oroa mig nämnvärt.

0889a88c-4aa9-4ce9-97e9-a96b2fe7e53c.jpg

Badplatsen är riktigt långgrund med sandbotten och längre ut i sjön är det aningen djupare så man kan dyka från bryggan om man känner för det. Välskött, lite avsides och trevligt. Det var inte jättefullt där heller när vi var där, men jag kan tänka mig att det är fullproppat med folk om det är väder för det mer än en dag i taget.

När vi bestämde oss för att åka några timmar senare var parkeringen full, och det stod mängder med cyklar under träden. Jag stannade ute i solen precis lagom länge, jag hade ingen solfaktor hemma men jag förlitade mig på mitt goda omdöme och prickade nog ganska exakt hur länge jag kunde vara ute. Jag är lite röd men inte så det stör, det kommer inte ens att flaga.

Vattnet var precis så där lagom kallt, och det var underbart att guppa omkring och vara tyngdlös ett tag. För en gångs skull kände jag mig inte osmidig och klumpig, det var länge sedan. I vattnet var jag lika smidig som vem som helst, jag är en ganska bra simmare om jag får säga det själv. Simskola var roligt, jag tog alla märken de hade på kartan på den tiden och några av dem var riktigt svåra!

När vi kom hem blev det grillad kyckling och potatissallad, riktig sommarmat. Det här måste vi försöka få tid att göra om, nu när jag hittar och vet vad som finns och inte. Jag kanske till och med får med maken, kan man hoppas cheeky

 

Gillar

Kommentarer

 • 22 jul 2017 19:28
  paloma

  Det ser mysigt utsmiley

 • 22 jul 2017 20:41

  Vilken skatt att hitta ett sånt fint ställe så nära. smiley

 • 22 jul 2017 21:31
  Bella50

  Lille skutt kan doppa fötterna där nästa sommar. 😆👍

 • 22 jul 2017 21:48

  Jättemysigt ställe, en riktigt liten pärla smiley

  Jag hoppades att det skulle vara ett bra ställe för barn också, för nästa sommar kommer det nog att vara en till som är sugen på att bada laugh

Logga in för att skriva en kommentar.