icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 2970108
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.
23 april 2011 11:17
2

Vem är förvånad?

Vågen halkade ner på 67,5 idag, det är nästan -1.0kg sen igår. Vem är förvånad? Inte jag. Ush, jag kan nästan känna musklerna smälta och rinna iväg. Snacka om att jag är störd :-) Det är antagligen mycket glykogen och vatten, sånt som man ersätter om man bara äter och dricker som vanligt så det är ingen panik. Benen är lite småsega idag, men inte värre än att jag redan börjar bli sugen på att stuffa runt i solen och mysa :-)

Kommentarer

  • 23 apr 2011 13:46
    Bummlan
    Småstörda är vi allihopa, allihopa, allihopa. Jag med och du med! :D Om det tar ett år att bygga 2 kg muskler kan man väl knappat tappa ett kilo över en natt? Om du inte hade dem i fickan förstås ;) Och då kunde det ju vara detsamma. Klok som en bok, är du. Småstuffa så skönt i solen och mys fett :)
  • 23 apr 2011 16:23
    hahaha, nej det har du rätt i. Det är bara hjärnspöken att musklerna skulle rinna iväg :-) Stuffade runt en timma i solen och mös, vilket underbart väder!!!

Logga in för att skriva en kommentar.