icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 2651785
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.
30 mars 2010 12:03

Vårtrött

Omställningen till sommartid var efterlängtad men det kommer att ta någon vecka innan jag ställt om mig till vanlig tid. Jag vägrar anse vintertid vara normal tid, den där timman ljus hade man ju velat ha på eftermiddagen. Inte i ottan. Alla stiger inte upp med tuppen för att mjölka åsnan och rykta kon..! Somliga har kontorsarbete, för dem är den där tidiga extratimman totalt meningslös och bortkastad. För vem märker att det ljusnar en timma tidigare när man sover?

Nåja, nog orerat som det, vintertiden är över för den här gången tack och lov och snart har jag fått tillbaka min dygnsrytm igen. Tills dess är jag glad om jag fortsätter hålla vikten. Det går inte så bra just nu, men det beror antagligen på att jag är trött. Så in i bängen trött. Men det går över som sagt, det gör det alltid. Tålamod.

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.