icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 1991596
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.
17 juni 2010 18:56

Varm och kvav löpning

Sprang med ryggan idag, men jösses så varmt det blev! Jag hade iofs ärenden på vägen så jag behövde ha med mig ryggan men nu vet jag att det är den som gör mig så otroligt varm. Med det snittempot (strax över 7 min/km) borde inte snittpulsen legat så högt som 85% av max, men värmen tog ut sin rätt redan efter några kilometer. Drack ordentligt, så jag är inte undervätskad. Däremot kändes det som att jag inte fick luft eftersom det är så kvavt ute.

Det var skönt att komma hem igen i alla fall. Gott att få äta lite också, även om inspirationen bara räckte till två knäckebrön med ägg och kaviar. Nåja, det innehåller både kolhydrater, fett och protein och en hel del salt i kaviaren så jag tänker inte klaga. Sämre hade jag kunnat välja. Fast jag ser fram emot middagen måste jag erkänna. Jag blev ganska hungrig av att springa 13km.

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.