icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 2656404
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.
22 mars 2010 18:14
1

Våren kommer igen

Vi handlade på hemvägen, det var verkligen en underbar vårdag idag och det var då jag såg dem. De är små, oansenliga men så efterlängtade. De första blommorna! Koltrasten sjunger utanför vårt sovrumsfönster, han sitter i tallen och sjunger sina vackraste sånger (som tack för att vi utfodrar honom om vintern kanske?) och solen lyser in genom förnstret, och det är det här jag har väntat på så länge!

Kommentarer

  • 22 mar 2010 19:16
    Åh vad härligt! :D Våren är verkligen skön! :) //Peppkramar!

Logga in för att skriva en kommentar.