icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 2651903
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.
23 mars 2010 11:49

Växelväder

Jag blir sur på våren som inte kan bestämma sig, det är någon form av varannandagsväder just nu som gör mig frustrerad och grinig. Det är i princip omöjligt att planera sin löpning när vädret är så lömskt som det ä just nu. Det lutar åt att det blir löpband idag, trots allt. Men det beror mindre på vädret och mest på att jag har grym träningsvärk i latsen och axlarna idag tack vare gårdagens styrketräning. Men det får bli som det blir, bara det blir någon form av löpning så räcker det bra.

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.