icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 2656402
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.
22 mars 2010 11:53
3

Väntat men inte så roligt ändå

Från 64,5 till 66,5 på 1,5 vecka. 2 kilo på nästan lika många veckor. Jag antar att det är lika möjligt som att tappa 1 kilo i veckan. Nåja, jag har varit med om det här förr. Så fort jag slutar skriva, vara vaksam och mäta allt så glider vikten uppåt. Kanske inte så snabbt som den här gången då, men förr eller senare stiger den. Läge att ta kontrollen igen med andra ord. Tröttsamt.

Kommentarer

 • 22 mar 2010 13:44
  Stinta
  Ja jag börjar också bli väldigt trött på det här, ska man måsta väga mat och räkna kcal hela livet för att inte gå upp hela tiden... Önskar jag kunde börja jobba igen (städjobb) och cykla 2 mil om dagen till arbetet då behövde jag inte tänka på mer än att äta lite glass och kakor på kvällen för att inte rasa alltför mycket. Vet inte vad du jobbar med, men det är ju DÖDEN för vikten att vara hemma hela dagarna...
 • 22 mar 2010 14:18
  Har haft samma problem denna veckan...Struntade i att vara så noga med att mäta och väga. Tänkte att jag hade koll på det ändå + att jag tränat så bra så jag borde kunna äte lite extra utan att det märktes. Men icke. Som värst, mitt i veckan, hade jag gått upp nästan 2 kg. Nu plågade jag mig själv under helgen och minskade igen men ändå...Undrar precis som Stinta, ska man behöva hålla på så här hela jäkla livet? Fy fan...
 • 22 mar 2010 17:42
  Jag trodde att jag hade bättre koll än jag tydligen har, vilket är den största besvikelsen. Tappa de där 2 kilona lär väl inte vara så svårt, men det är tröttsamt att aldrig kunna slappna av. Jag kan inte lita på ögonmåttet och känslan helt enkelt och det gör mig lite frustrerad.

Logga in för att skriva en kommentar.