icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 2917411
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.
23 mars 2017 21:44
3

Välter världen

Det är inte utan att jag har lite dåligt samvete för att vi snart ska slita upp katterna från deras trygga tillvaro. De verkar så nöjda, lugna och belåtna att det nästan är beklagligt att vi ska flytta. Men bara nästan. För när de kommit över chocken kommer de antagligen att älska det nya huset, och jag är övertygad om att de kommer att stortrivas.

c6382d63-9a46-4055-b8ac-e3583aeecf4c.jpg

Bild: Iris, med ryggrad som en slinky.

Vi kanske kommer att få smöra lite för dem, men jag tror de kommer att förlåta oss ganska fort. Iris brukar sura i ungefär 30 sekunder, sen har hon glömt att man klippt klorna eller vad det nu kan vara hon inte gillar att man gör. Allexis är mer långsint, hon kan sura en hel minut.

Den som är mest tjurig i sammanhanget, och den som är mest stabil, är tant Mimmi. Antingen kommer hon att trivas på en gång och förlåta oss ganska omgående eller så kommer hon att tjura, och då riskerar hon att göra det länge. Det är sådan hon är.

Jag hoppas förstås att hon gillar vårt nya hem direkt, men man kan inte så noga veta med tant.

 

 

Gillar

Kommentarer

 • 23 mar 2017 23:24
  gasten

  Katter brukar allt finna sig till rätta , 

  men det tar nog ett tag! 

  Ha en god natt! 

 • 24 mar 2017 00:03
  Bella50

  Våra har flyttat ofta genom att vi hade detta som stuga några år och åkte upp nästan varje helg. Nu är de mer obekväma med transportburarna då vi bara åker t.o.r veterinären vartannat år...om inget händer däremellan..

  Dina pälsklingar är så hemkära att om bara ni finns på samma ställe så räcker det för dom.

  Lycka till nu 👍👍

 • 24 mar 2017 08:44

  LissaLo, det blir nära på en fördubbling av utrymmet så förhoppningsvis ska de ha skoj, en trappa får de att springa i bland annat laugh

  gasten, hoppas det går fort, jag vill inte att mina små pälsvänner ska vara ledsna.

  Bella50, tack! Åh, jag hoppas det stämmer! Vi ska se till att ha alla deras favoritfiltar, med deras doft, lite varstans i huset så att det doftar deras redan när de kommer och sätta in Feliway (även om jag inte är säker på att det fungerar) så att de kanske ökar chansen att de ska trivas.

   

Logga in för att skriva en kommentar.