icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 2265403
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.
15 september 2017 19:10
7

Upp och ner

Har börjat med lite lätt träning, inget man behöver byta om för men det gör säkert nytta ändå. Knipövningarna gör jag givetvis också, så ofta jag kan. Jag tycker nog det hjälper rätt bra, även om jag fortfarande är väldigt beroende av att ha toaletter nära till hands. Hoppas magmusklerna och bäckenbotten fortsätter repa sig som de gör, det har ju börjat bra i alla fall.

81b56066-a015-49e5-880f-f8e219e9c5da.JPG

Magmuskler behövs, jag saknar dem lite extra mycket i vissa situationer - som t ex när jag ska hantera Paulas badbalja. Den är inte så stor, men med vatten i blir den tung att flytta, om den inte står helt rätt från början dvs men vem lyckas ställa allting på rätt plats det första de gör? laugh

Att bada bebis är bland det roligaste man kan göra. Grynets ansiktsuttryck när hon badade igår var i stort sett obetalbart. Rundögd förvåning, häpet öppen mun och nästan inget fäktande eller flaxande alls. Som om hela hon var upptagen med att bara uppleva detta häftiga surprisesmiley

Imorse kollade jag min vikt igen, jag väger mig samma dag som Paula, och hon hade gått upp över 3 hekto i vikt och växt en hel centimeter sen förra veckan medan jag tappat ett kilo till, och (får man förmoda) har krympt några millimeter någonstans. laugh

a07de089-e202-40bc-a63b-5f1acc0d7775.jpg

Det betyder, hoppas jag, att hon snart kan ha sin mysiga overall jag köpte och att jag kommer i mina jeans igen snart. 11,5kg har jag alltså tappat på knappt 3 veckor, och det verkar inte lugna sig än. Vi får se vart jag landar laugh

För att pappa ska få chansen att bebismysa han också har vi skaffat flaskor som ska vara tröga att dricka ur, som bröst ungefär, och en pump. Det är så otroligt härligt att se dem när hon äter och halvsover i pappas knä. Då blir jag alldeles varm i hjärtat heart

 

Gillar

Kommentarer

 • 15 sep 2017 20:47
  paloma

  Vad tiden går fort, hon växer snart i overallen.

  Söt är hon i alla fallsmiley

 • 15 sep 2017 21:04
  gasten

  Så söt den lilla är!

  Du minskar ju snabbt i vikt. 

  Är nog väldigt bra med lite lättare övningar så här i början. 

  Så blir det väl en del promenader med den lilla. 

  Ha en fortsatt fin kväll! 

 • 15 sep 2017 21:07
  Bella50

  Verkligen en praktbebis. 👏👏

  Vilket bra vikttapp för dig. Du är snart tillbaka i din livs form.👍

  Söt dotter ni har fått förmånen att vägleda genom livet.❤️

 • 15 sep 2017 21:26
  LissaLo

  Så härlig baby-lycka smiley

 • 16 sep 2017 16:37

  Ja promenaderna har jag inte räknat in, men det blir ju en hel del promenerande helt klart.

  Så som hon växer har hon växt både i och ur kläderna snart... Åkpåsen vi köpte var minst lika stor den, men den är anpassningsbar på ett annat sätt så den kunde hon ha redan nu, mer eller mindre.

  7c897669-cbdd-443c-8817-988f599d5155.jpg

  Man kan väl säga att hon slipper frysa i alla fall laugh 

   

 • 17 sep 2017 07:46
  gittan52

  Underbart att se barn i vatten smiley

  I morgon ska jag få åka med när sonen tar sin dotter till babysim. Flickans mamma kan inte åka med denna gång.
  Tänk, barnbarnet är 8 månader om några dagar! Tiden går fort.

 • 17 sep 2017 14:11

  Låter härligt roligt, små barn verkar gilla vatten väldigt mycket! Hoppas ni får det skoj i bassängen smiley
  Ja, tiden bara rinner iväg, hur fort som helst. Det var ju så nyss vi fick veta att vi skulle ha barn och nu är hon är, vår Lille Skutt, och innan vi vet ordet av är hon väl vuxen hon med. Det gäller att passa på och vara med när man kan och får, rätt vad det är vill de inte sitta i knäet och mysa mer.

Logga in för att skriva en kommentar.