icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 2917276
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.
23 oktober 2010 16:23
2

Underbar löpning

Helt makalöst pass. Jag hittade flytet, det kändes som om jag trippade fram nästan men jag trippade på bra i så fall, milen på knappt 1 timma och 8 minuter är jag nöjd med. Ett väldigt trevligt och behagligt pass, precis som jag önskade mig. Svalt men inte kallt, det gick fort men inte för fort och jag höll värmen utan att bli genomsvettig.

Jag verkar vara inne i en period nu där träningen gått makalöst bra. Det är jag tacksam för. Kosten fungerar si så där, jag hinner inte riktigt med att äta så mycket som jag borde alla dagar men jag tror det jämnar ut sig eftersom jag nog hinner med att äta lite väl mycket de dagar jag vilar. Hur som helst håller jag vikten stadig och träningen går kanon, då måste jag ju göra rätt.

Kommentarer

  • 24 okt 2010 11:28
    gittan52
    Vad härligt! Ang mina träningsskor... tur att jag har mina gamla, trasiga, kvar, för de duger ju till Crosstrainern :)
  • 24 okt 2010 13:03
    Det jämnar säkert ut sig med kost och motion. Ha en bra söndag. Kram

Logga in för att skriva en kommentar.