icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 1991602
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.
15 juni 2010 19:54
3

Ujj vilken dag

För att hinna med träningen idag kutade jag så tidigt på morgonen som jag bara kunde övertyga mig själv om att stiga upp. Därefter affärslunch och sen vidare på möte. Hann stanna på vägen hem och köpa en snygg jeansjacka och en scarf, så nu känner jag mig riktigt ekiperad också. En ny parfym blev det också, det har jag minsann förtjänat.

Jag trodde nog att det hade gått ganska illa idag när det gällde maten men jag matade in det jag ätit och det vart inte så hemskt som jag trodde. Vegetarisk sushi till lunch och pizza till middag, det låter ju hemskt. Vi var fortfarande kvar i köpcentret när jag upptäckte att det var dags för middag och jag var jättehungrig.

Nu är det skönt att ha kommit hem och få ta hand om sig lite. Träningsvärken gör mig lite grinig ska erkännas. Nåja, den går över.

Kommentarer

  • 15 jun 2010 19:56
    Träningsvärk som är det bästa man kan ha - Dock skall man även ha nån som kan massera den! :)
  • 15 jun 2010 20:05
    Jodå, sambon ställer gärna upp och masserar, särskilt just den här träningsvärken eftersom den satt sig på baken och baksida lår :-) Lite lagom mycket är bara mysigt, men ibland tar jag i lite mer än jag tänkt mig och så får jag sota lite mer än jag tycker är kul för det :-)
  • 15 jun 2010 20:10
    Hahhah!! :) Bra där!! Pepp Till Dig!

Logga in för att skriva en kommentar.