icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 2469105
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.
22 november 2014 21:53
4

Tunnelmagi

Idag gick loppet Tunnelrun för första och enda gången någonsin, och hela familjen stod på startlinjen. Redan förra året såg jag till att vi blev anmälda, den svåraste att övertyga vad fästmannen. Till sist använde jag utpressning, skuldkänslor och hotade med att ringa hans moster för att få med honom på detta unika event. Inte det allra renhårigaste, erkännes.

Det blev ett fantastiskt lopp i alla fall, och eftersom båda döttrarna varit sjuka väldigt nyligen tog vi det piano och kunde ta in och njuta av skådespelet. Bitterljuvt, eftersom jag tror det var enda gången jag får uppleva en löptävling sida vid sida med min älskling. Annars står han bredvid och fryser, fotograferar och väntar medan jag springer och har roligt. Nu var det ingen som fotograferade, men å andra sidan har vi en kamera inom oss också som används allt för sällan nu för tiden. Vissa saker vill man ta in och njuta av här och nu, inte sedd genom en telefonapp eller kameralins.

Bild: Enda fotot jag tagit i samband med loppet, och det tog jag när jag kommit hem.

Jag sprang helt utan elektronik, så i det avseendet sprang jag naken. Ovanligt för att vara jag, men samtidigt också extremt brefriande. Jag visste först när vi kom hem vilken tid vi fick, den var irrelevant för övrigt. Vi stannade i tunneln och lyssnade på kören, tittade på konstverken, käkade pepparkakor och drack glögg. Vi gick mycket också. Det var yngsta dotterns första millopp så det var viktigt att det blev roligt, så att hon vill hänga med äldsta dottern och mig på Tjejmilen snart. Vi jobbar på saken :-)

Hela familjen i samma lopp. Det har inte hänt förut. Tunnelrun är ett lopp som aldrig anordnas igen. Jag är glad att vi var där tillsammans, hela familjen.


 

Gillar

Kommentarer

 • 23 nov 2014 08:59
  Bummlan

  Wow! Det låter som ett minne som ni kommer att bära med er som en gemensam skatt i resten av livet. Stort!

  Och precis så - vissa saker förlorar lite av sin magi när man fångar genom en lins. Det är som allra klarast och tydligast i mjukvaran vi själva är utrustade med :-)

 • 23 nov 2014 09:33
  properra

  Vad roligt att hela familjen var med!

  Några kollegor från jobbet deltog oxå, få kolla på måndag om de tyckte att det var lika häftigt, för det lät superhäftigt! Med tanke att de har snackat om loppet sedan februari, men jag hade ingen aning att det var 42 tusen anmälda deltagare. Minne för livet😆

 • 23 nov 2014 15:31
  Donnina

  Min dotter + sambo + min son + fru + dotter + en hel hög av deras vänner fanns också med i myllret. Alla var överens om att det var ett härligt jippo i lagom fart bland alla dessa glada människor!

 • 23 nov 2014 16:56

  Det var stort att få vara med om det, ett lopp som går en gång och sedan aldrig mer. Norra länken kommer aldrig någosin att stängast av på det här viset igen, och jag fick dela det med mina familj. Det var det finaste av allt.

   

Logga in för att skriva en kommentar.