icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 2169218
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.
12 juli 2016 17:18
5

Tungt på mer än ett sätt

Idag var det tungt på mer än ett sätt. Vågen gjorde ett tokskutt uppåt, antagligen på grund av att det är invägning i Utters utmaning i forumet ;)

Hur som helst sprang jag samma pass som i tisdags, det vill säga uppvärmning, löpskolningsövningar 6x1k@10K-fart m 1 min joggvila och avslutande nerjogg. Det tog ungefär lika lång tid, samma snittpuls och maxpuls och var väl ungefär så tungt som jag tänkte det skulle vara. Den stora skillnande var att jag var om möjligt ännu jämnare den här gången.

Ikväll blir det pankopanerad torsk med vitvinssås, kokt potatis och gröna ärtor. Av ren lättja la jag in knorrs vitvinssås, jag kan inte tänka mig att den skiljer sig så hemskt mycket i kalorier från den jag gör. Huvudsaken är att jag får en ungefärlig uppfattning, det är ändå ingen exakt vetenskap.

Hoppas benen är på hugget imorgon, det ska bli löparväder har jag hört glunkas och då kanske jag skulle ta en vända bort förbi Säbysjön. Det var länge sedan jag sprang därförbi, och jag har flera avsnitt av min Zombieapp att springa nu. Om det inte känns vettigt med en knappt 2 mil lång runda imorgon får jag väl göra som jag gjort hittills annars och springa det som känns bra och sedan gå resten. Det fungerade jättebra förra veckan!


 

Gillar

Kommentarer

 • 12 jul 2016 23:09

  Vet inte vad jag gör men min rumpa som jag vill ha kvar har blivt stnhårt vältränad, av allt bjönde efter ved och sly mm, börjar bli hårt att sitta, för att inte tala om att få byxor att sitta snygt, när inte midjan som jag inte har är samma storlek och baken har en annan storlek. Men förhopnings vis så minskar inte dom ädla delarna mer utan mage och lår får ge sig, gamla gubbar ska ju inte bygga massa muskler nåt som jag aldrig gjort i nån störe utstäckning. När jag var ung och åkte motorcyckel tankade kopisarna min hoj för jag ville inte slösa bort minna pengar så trog v iväg till nåt MC hak vi inte varit på land och rike runt. Det slutade alltid att det vart armbrytning med nån stor musklig bit, som jsg fick lov bryta ner. sen fick jag veta var för dom betalade min soppa så frikostigt, dom uslingarna spelade op mig stora pengar, och dom jag mötte var lokala faboriter. vlka kommpisar man hade, var ung och godtrogen på minna äldre kamrater fick inte ens köra tung motorcyckel då. Armbrytningen och mitt skytte ger mig ryggbroblem min högra sida i ryggen är för musklad drar ryggen snet. Lycka till med löpningen har haft långtråkigt i dag syns vist på skrivningen. 

 • 13 jul 2016 00:09

  Och varför skulle inte gubbar bygga muskler? Tanter får ju göra det? Tycker allt du ska glädja dig åt musklerna istället, de kan komma väl tillpass i vinter. Åker du skidor något? Om byxorna har svårt att sitta uppe kanske snickarbrallor eller hängslen kan fungera, tills du fått ordning på omkresterna och balans på musklerna :-)

   

   

 • 13 jul 2016 00:36

  Har aldrig tålt hängslen minna axlar klar inte trycket. och så är det nästan omöligt att få tag i byxor och hängslen som räcker, har ett par snickare byxor som jag snart bör komma i där jag längtat  hänglsena 15 cm, dom har ben fickor för knäskydd.

   

 • 13 jul 2016 08:55

  Jag tränad som ung för att få snygg sex pack men inte, kompisen var kustjägare befäl med värdes sex pack, så tjejer kunde kliva på hans mage, jag kunde med låta en vuxen karl kliva på min mage, eller ta en rak höger i den utan att blinka, men inte en tillstymmelse av snygga muskler, för att inte tala om mina armar var som stålvajrar när jag använde dem, men aldrig grövre en en petflaska var inte rolig när man var grabb fick lov att vända uppochner på mång för att dem skulle sluta mobba mig, Bar 160 kg säckar uppför trappen som 15 åring, vilket jag givetvis inte fick. Därför konstigt jag bygger muskler nu.

   

 • 13 jul 2016 09:42

  Tyvärr är det där mycket genetik, om man får snyggt sexpack eller inte. I vår släkt är männen oftast smala, seniga och ser inte så starka ut men samtliga (som är hela fortfarande) är väldigt starka, så man ska inte tro att det saknas styka bara för att det inte plutar muskler överallt. Styrka är inte bara muskler. Inte konstigt om du har lätt för att bygga muskler nu, det finns studier som antyder att de som varit vältränade som unga har lättare att träna upp sig igen som vuxna eller äldre, än de som aldrig tränade alls. Fast bära 160kg-säckar som tonåring ska man nog inte göra, det kan ju aldrig vara bra för den växande ryggen!

Logga in för att skriva en kommentar.