icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 2917432
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.
22 december 2019 21:05

Tungt

Idag gick det inte lätt, jag hade glömt hur slitsamt det är att jogga på våta grusvägar. Oj vad jag saknade asfalten, det trodde jag ju inte riktigt att jag skulle tänka. Men det kändes som att jag inte fick någonting tillbaka, varenda steg började om s a s. Inte ens i nerförsbackarna kändes det som att det gick fortare.

Bild: Men jag älskar pannlampan åtminstone även om rundan inte gick så lätt som jag hade hoppats. Den lyste upp så fint så, jag är väldigt nöjd med den.

Det gjorde nog inte saken bättre att jag inte var helt fri från träningsvärken än, Garmin reagerade åtminstone på det. Men skam den som ger sig, jag skavde ihop mitt långpass tillslut även om det tog nästan 2 timmar att springa 13km.

Nästa vecka ska det gå bättre.

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.