icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 2917452
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.
26 oktober 2010 22:57
2

Trött, stressad och lat

Den här dagen lägger jag snabbt bakom mig, helst. Upp i ottan till ett tidigt möte - glömmer frukost - och mötet drog ut till efter lunch, snabb sushilunch i Kista (8 bitar, lax och räka - MUMS!) och sen vidare upp på löpbandet, avverka sammanlagt nästan en timmas löpning (intervaller stod på dagens schema) för att sen kasta mig vidare till nästa möte via en dusch och en blixtvisit hos hårtorken. På väg till andra mötet hinner jag med en intervju och shoppar en sport-BH från Nike som jag tänker bosätta mig i - så otroligt bekväm - och gummibandet jag suktat efter, så nu kan jag träna styrka hemma när helst jag känner för det.

På hemvägen inser jag att jag ätit en sushilunch för kanske 400 kcal sammanlagt och sprungit för i runda slängar 700kcal (intervaller är snorjobbigt i 12km/h men framför allt bränner det galet mycket kalorier) och att det förmodligen är därför jag fryser. Eller så var det bara kallt... Underskottet bör vid det laget legat på runt 1800kcal möjligen lite mer. Då var klockan 21-nånting på kvällen och då ställer inte jag mig och lagar mat iaf. Max fick det bli, och ska det nu vara så ska det. Jag valde bara det gottigaste och godaste jag kunde hitta på menyn för ska jag äta skräp ska det vara gott och njutbart. Ska det vara så ska det :-)

Så nu lägger jag den här dagen bakom mig, om än lite urskuldrande, jag lägger inte in den i Matdagboken helt enkelt eftersom jag är för lat. Det får bli en av de där snedstegs-dagarna man kan tillåta sig ibland, någon enstaka gång, när man håller sig på rätt sida siffrorna resten av tiden. Dessutom älskar jag jalapeños! :-)

Tillägg: Vete katten om underskottet stannade vid 1800 förresten, jag räknar med att jag för det mesta sitter på kontoret men idag befann jag mig i rörelse nästan hela dagen, det påminde mina fötter mig om precis nyss. Jaja, skit samma, det jämnar ut sig.

Kommentarer

  • 26 okt 2010 23:01
    Bajjan
    Rätt tänkt! Ibland får det bara bli så! Ha det bra! Kram
  • 27 okt 2010 13:09
    MAX är också min favorit när det gäller snabb- och fulmat. Hur funkar det med garmin och foot-podden? Överväger att skaffa en själv...

Logga in för att skriva en kommentar.