icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 5234077
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.
22 december 2011 21:02
2

Trött!!

Jag kan springa, i min takt, i timmar. Jag kan forcera backar som får de flesta att rygga. Men julhandel slår det mesta. Det är tungt, varmt, stressigt och långt! Ingenting är där man tycker det borde vara och när man fnattat runt några timmar inser man att man gått flera kilometer utan att komma ur fläcken. Jag är öm från knäna och ner, trots fotriktiga och kloka skor. 5 timmar på stan, strövandes från butik till butik. Ingen fika, det hann jag inte med. Fötterna ser svullna ut. Som små tjocka grisar. NÄsan är helt bedövad av parfymavdelningen, öronen döva efter alla ungar och Enya sjunger stillsamt i bakgrunden. Kanske lite julefrid kan få råda nu, tack? :-) God Jul, och ett Gott Nytt år på er alla som kämpar. 2012 blir ert år!

Kommentarer

  • 22 december 2011 21:52
    perjoh
    Så är det att vara kvinna, som man har jag naturligtvis överlåtit ansvaret för julklappsinköpen till familjen till min fru och således har jag bara ansvaret för att köpa julklappar till henne. Nu har jag sedan länge insett att det är bättre att köpa en lite dyrare klapp än flera billiga, det tär lite mindre på krafterna, och sedan väljer man naturligtvis en klapp man själv skulle kunna tänka sig att få. ;-)
  • 22 december 2011 22:13
    Jag hade en plan, och den höll ju ungefär tills jag klev in i första butiken :-) De flesta klapparna köpte jag online i år men en del måste jag köpa (främst parfymer) manuellt s a s, de skulle jag köpa och slå in idag. Ni män har det bra, Hugo Boss fungerar till allt :-)

Logga in för att skriva en kommentar.