icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 2917370
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.
18 maj 2011 20:35

Trög

Det går sakta med packandet, men jag får nått gjort i alla fall. Fast mest har jag lyckats städa, skura och pyssla med sånt som sträng taget inte är lika viktigt. Träningsväskan gick fort att packa - den vart klar i en handvändning! Det är resten som jag har så svårt för, jag är trög idag :-) Vi gick en promenad innan solen försvann, en ny runda som jag antagligen kommer att springa i framtiden. Kanske som en del av en annan runda, eller som en fristående kortrunda. Det var trevlig, omväxlande och lagom kuperad väg. Det bästa var att det kryllade av koltrastar och de sjöng så fint! De enda förutom packningen jag inte hunnit med är att plantera om lavendeln och en pelargon, två nytillskott som behöver lämpligare kärl för att överleva på balkongen. Men det ska jag väl hinna innan de tär natt men då har jag bråttom nu, precis som jag misstänkte att jag skulle få :-)

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.