icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 5234091
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.
24 september 2012 13:41

Trevligt

Imorgon kommer den nya kyl/frysen. Det ska bli spännande. Självklart släpade jag ut den gamla på golvet och städade bakom den. Det hinner samla sig en hel del damm där bakom. Nu får de gärna komma, hur tidigt som helst. Jag är redo. Styrketräning står det på schemat idag och eftersom jag har ett sent pressmöte ikväll kommer jag att få köra det på dagen, annars hinns de tinte med. Men jag vill verkligen försöka hålla i det här nu, ett pass styrka i veckan måste ju gå att få till?? En gång är ingen gång, två gånger är en vana. Idag blir andra gången, så vi får väl se nästa vecka om det blivit en vana då eller ej :-) Jag [KURSIV]älskar [/KURSIV]strykfria kläder för övrigt. Det vore inte så dumt med en tvättmaskin med torkfunktion faktiskt, jag har sneglat på sådana ett tag nu. När de kom för evigheter sen var de inte så lysande men det var å andra sidan inte bakmaskinen heller när den lanserades och den vi köpte för nått år sen är välanvänd så det räcker och blir över. Så varfr skulle inte ett kombimaskin utvecklats och blivit bättre under samma tid? I helgen är det dags för Lidingöloppet tillsammans med äldsta dottern, vi kör 15km till att börja med. Hon har hela livet på sig att avancera till halv- och helmaran om hon vill det. Eller så kommer hon på att milen är hennes grej. Eller så släpper hon löpningen helt och fokuserar på ju-jutsun istället. Hon har en hel del alternativ som intresserar henne. Det är bra, en aktiv fritid är viktigt. Det lutar åt att det blir en spännande vecka.

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.