icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 3473936
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.
26 november 2012 23:23
2

Trevlig afton

Vad trevligt det var att sitta och lyssna på Bo Kaspers Orkester, de var mycket bättre live än jag vågade hoppas på. Bo pratade mellan låtarna, underhållande och personligt. Det var väldigt trevligt faktiskt. Trevligt att kunna lyssna på musik där man hör texten också, och där texten har ett budskap. Efter konserten blev jag hungrig förstås, och mot bättre vetande stannade vi på Max. Det var ett tag sen nu och deras baconburgare var faktiskt väldigt god, så det gör inte så mycket att jag spräckte budgeten lite. Det tar jag igen i gymmet imorgon. Och apropå gymmet ja... Jag upptäckte en sak som störde mig härom dagen. Jag har fått en mer väldefinierad och muskligt vänsterarm än högerarm - och jag vet varför, det är inget mysterium. Jag är nämligen väldigt högerhänt, så för att kompensera det använder jag vänster så fort jag kan. När jag tänker efter så använder jag alltid vänsterhanden för att bära kundkorgen till exempel. [KURSIV]Jag tar aldrig den med hjul, den bara lockar en att köpa mer än man tänkt sig.[/KURSIV] Jag bär nästan alltid de tyngsta sakerna i vänstern, för att den ska få träning. Och däri ligger felet: nästan alltid är ju fel. Det ska vara lika ofta på båda sidor ju. Nåja, det är inget som inte lite bättre medvetenhet och en striktare regim i gymmet kan fixa :-) Ibland undrar jag om jag verligen borde läsa så mycket på kolozzeum.com :-)

Kommentarer

  • 27 nov 2012 13:14
    Flamenco
    En stilla fråga från en okunnig - ska man lyssna på Bo Kaspers, ska man inte dansa till dom?
  • 27 nov 2012 13:17
    Ibörjan, när de körde de lugnare bitarna satt alla och lyssnade och mot slutet dansade hela Cirkus i Stockholm så jag vill nog påstå att man gör både och :-D

Logga in för att skriva en kommentar.