icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 2970074
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.
21 april 2011 11:05
2

Trenden fortsätter åt rätt håll

Jag anar att kroppen börjar inse att jag inte ger mig. Vågen visade 68,1 idag med och trenden är tydligare än någonsin. Visst försöker kroppen behålla varje gram den kan, fast sakta men säkert försvinner hekto efter hekto. Eftersom vikten pendlar utgår jag från vecko-genomsnittet, det blir rättvisare på det viset. Tålamod bara, då kommer man långt.

Kommentarer

  • 21 apr 2011 16:09
    hej vad härligt 68 kg det vill jag också väga.... ha en glad påsk. Kommer du att köra järnet nu vid påsk eller vila? hälsn yrla
  • 21 apr 2011 16:11
    Det kommer att bli så mycket löpning benen bara orkar med :-) Ledig tid ska tas tillvara :-)

Logga in för att skriva en kommentar.