icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 2970171
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.
3 oktober 2010 12:18
1

Träningsvärk

Det är nästan skrattretande, men jag har träningsvärk i baken :-)

Fast inte sörjer jag för det, det är bara bra att något har träningsvärk. Då gjorde det någon nytta att lufsa runt i skogen. Som extra bonus visade vågen -0.5kg imorse dessutom, trots träningsvärken (som borde betyda vattenansamling någonstans).

Det blåser förskräckligt mycket idag, men det är soligt och fint i övrigt så vi får väl se om jag ids ta mig ut med min bakdel idag. Det är inte helt säkert faktiskt.

Kommentarer

  • 3 okt 2010 15:55
    hej ja inte roligt men då vet man ju att det har tagit i alla fall promenaden. hi hi. jasså har du sol här är det regn ska ta crossen istället. Men har varit ute i morse då regna det inte hälsn yrla

Logga in för att skriva en kommentar.